Voeding:


Een gezonde levensstijl te duur … niet bij Gezond Leven!


Link naar 1 januari!
Een leuk cadeau voor onder de kerstboom of in de zak van sinterklaas

Gezond leven

Eten kan verschillende functies hebben. Het kan als brandstof dienen om je doel te bereiken, het kan een herstelproduct zijn, het kan een troost zijn, maar ook je vijand. Voeding bepaalt voor een groot deel je gezondheid en prestatie. Door een gezond voedingspatroon loop je minder risico op tekorten, darmproblemen en andere gezondheidsproblemen, te denken aan bijvoorbeeld hart- en vaataandoeningen, diabetes etc.


Hoe gezond eet ik eigenlijk?

Deze vraag zou iedereen weleens mogen stellen. Echter, zo gemakkelijk is deze vraag niet te beantwoorden. Tegenwoordig zijn er namelijk teveel voedingsmiddelen te koop waarvan je misschien niet eens weet dat ze ongezond voor je zijn.

Gezond


Gratis … doe de voedingscheck

Hoe gezond eet je nu werkelijk? Een ervaren en integere voedingscoach van Gezond-Leven kan je helpen om deze vraag te beantwoorden. Bij Gezond-Leven kun je namelijk eenmalig een uitgebreide voedingscheck uit laten voeren. Onze voedingscheck is een goede eerste stap voor mensen die gezonder willen gaan eten en leven. Onze voedingscoach neemt de uitkomsten In een persoonlijk gesprek met je door. Benieuwd geworden …
twijfel niet en meld je nu aan voor een gratis voedingscheck.


Gratis … persoonlijk advies op maat

Onze voedingscoach geeft je gratis een persoonlijk voedingsadvies op maat, afgestemd op jouw behoefte en leefwijze. Wij zoeken steeds naar het optimale resultaat voor onze klanten. Bij alles wat we voor onze klanten doen, streven we naar effectiviteit. Wij kunnen best helpen met wat algemene adviezen, maar we kiezen liever voor een persoonlijke aanpak en helpen je bij de uitvoering ervan. Zo doe je het in één keer goed en bereik je gegarandeerd het gewenste en blijvende resultaat.


Uitgebalanceerde voeding:

Gezonde voeding is niet duurder dan uw ‘normale’ boodschappenlijstje. Onze programma’s zijn zeer divers en passen binnen elk budget.


    Onze programma´s:
  • Gewicht beheersing;
  • Meer energie;
  • Gezond ontbijten;
  • Gezond snacken;
  • Gezond, beter en best...

Onze grondhouding

Wij zijn open en authentiek. Wij willen je oprecht helpen om je doel te bereiken en je kunt bij ons jezelf zijn. Wij vellen geen oordeel over hoe je voedingspatroon en levensstijl er nu uitziet. Wij hebben respect voor wie je bent. We helpen je bij het stellen van concrete haalbare doelen en begeleiden je intensief om je doelen te bereiken.


Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Whatsapp, SMS en telefoon: 06-49357260

Email:                    info@ikwilgezondleven.nl
Picto van Twitter                @Gezond__Leven
Picto van Facebook   Gezond-leven


Gezonder leven?

Schrijf je nu in en je zult regelmatig leuke tips en oefeningen ontvangen.

Lead by example!



Naam:
E-mail:

















Gezonder leven?

Schrijf je nu in en je zult regelmatig leuke tips en oefeningen ontvangen.

Naam:
E-mail:




Agenda


Link naar agenda Via deze foto komt u bij onze agenda:



Deelnemers gezocht:
3 day tryout


Nu kun je het 3 dagen uitproberen: Een professioneel voeding programma die je kan helpen om gewicht te verliezen. Test zelf eens of het ook verschil maakt voor u. Lees hier wat meer over op onze flyer pagina en klik op de volgende link:

Link naar pagina met flyer afbeeldingen!



Herbalifestyle

Gezellige avond waar je meer leert over voeding, gezonder leven.Waar je ook kan komen voor een zakelijke mogelijkheid waarin je meer hoort over gezond werken ene ondernemen. Heerlijke proeverij om mee af te sluiten. Een top avond!

Link naar uitnodiging voor Herbalifestyle event!



Gezonder leven?

Vraag nu uw gratis voedingscheck aan: en geef bij info aan wat u wil bereiken!

Naam:
E-mail:
info: