Verzorging:


Gezond-Leven … een vertrouwd gezicht


happy lady

Met onze passie voor beauty hebben wij een totaalconcept ontwikkeld zodat u volledig tot rust komt. Door enkel hoogwaardige producten te verkopen creëren we een beleving. Ieder persoon is uniek en daarom staat persoonlijke aandacht bij ons voorop.


Huidverzorging


Elke huid is anders en verdient persoonlijke aandacht. Dat geldt ook voor de keuze van de huidverzorgingsproducten en –behandelingen. Wij hebben onze hoogwaardige productlijnen nauwkeurig op elkaar afgestemd en hebben daarom voor iedereen een passende oplossing!


Huidverbetering


Wilt u meer dan huidverzorging of heeft u huidproblemen? U kunt bij ons terecht voor diverse producten die gericht zijn op huidverbetering.
Onze ervaren medewerkers kunnen u adviseren over de producten die het beste passen bij uw huid en uw wensen


CADEAU TIP!


Foto van cadeaubon

Workshop huidverzorging… het leukste cadeau om te geven!


In deze workshop leert u op een professionele wijze uw huid verzorgen. Gezellig en ontspannen samen ruiken, voelen en onze hoogwaardige producten uitproberen ...

Geniet van deze leerzame, luxe, gezellige avond uit, alleen of met vriendinnen!

Deze workshop is bij uitstek geschikt als uitje met collega’s, vriendinnen of voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje. De workshop is dan exclusief voor jullie gezelschap op een datum naar keuze.

Huidverzorging Make up workshop

Duur van de workshop: 1½ uur Prijs: Gratis! inclusief enkele kopjes koffie of thee, en een sample om mee te nemen naar huis. Deze workshop is vanaf nu GRATIS! Want we hebben kwaliteits producten en iedereen mag dat weten!

Ook gastvrouw worden?

Programma Huidverzorging workshop:


Stap 1:Bij binnenkomst krijg je een lekker kopje Koffie / thee.

Stap 2: We beginnen met de uitleg van de verschillende huidtypes en de specifieke kenmerken en verzorgingsbehoeftes van ieder type huid.

Stap 3: reinigen van de huid De basis van een mooie huid begint met een goede huidverzorging. Die verzorging begint met een grondige reiniging. Alleen een schone huid kan de ingrediënten van een (exclusieve) crème opnemen.

Stap 4: huidanalyse en persoonlijk advies Het is erg belangrijk dat de producten die u voor uw huid gebruikt naadloos aansluiten op de specifieke eisen van uw huidtype.

Stap 5: dieptereiniging Na het scrubben is uw huid verrassend glad, zijn de poriën zichtbaar fijner en heeft de huid een gezonde, stralende teint. Wij werken met een breed assortiment aan professionele “scrub producten”.

Stap 6: “beauty” masker De hedendaagse samenleving vergt veel van onze huid, daarom zijn er maskers ontwikkeld waarmee u uw huid onder alle omstandigheden in balans houdt.

Stap 7: Korte uitleg over de herstellende producten met uitzonderlijke, helende werking op o.a. littekens, rimpels, couperose.

Stap 8: het op de juiste manier aanbrengen van de dag- en oogverzorging. Na afloop van de workshop kunt u eventueel gebruik maken van onze make-up producten.

Op zoek naar jou!

Wij zoeken met spoed dames!

Deze avonden zijn erg gezellig, maar we doen het graag als een team! Op dit moment komen wij diverse dames te kort in diverse regio´s

Met spoed zoeken wij dames voor onze teams in omgeving Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Maar misschien is jou omgeving ook heel geschikt en fijn om een nieuw team te plaatsen. Het is inbegrepen met leuke training en Oriflame geeft onze teamleden vaak mooie geschenken.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Whatsapp, SMS en telefoon: 06-49357260

Email:                    info@ikwilgezondleven.nl
Picto van Twitter                @Gezond__Leven
Picto van Facebook   Gezond-leven


Gezonder leven?

Schrijf je nu in en je zult regelmatig leuke tips en oefeningen ontvangen.

Lead by example!Naam:
E-mail:

Gezond leven!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Naam:
E-mail:


Foto van make up producten

Donderdag 14 Januari

Workshop:

Huidverzorging verwenavond


Beauty-Life (Gezond Leven) organiseert een workshop die jou en je vriendinnen een hele gezellige avond geven Ben jij er bij?

Link naar workshop dinsdagavond Via deze foto komt u op de pagina waar u meer info vind en zich kunt aanmelden:

Woensdag 20 Januari

Workshop:

Huidverzorging verwenavond


Beauty-Life (Gezond Leven) organiseert een workshop die jou en je vriendinnen een hele gezellige avond geven Ben jij er bij?

Link naar workshop donderdagavond Via deze foto komt u op de pagina waar u meer info vind en zich kunt aanmelden:Link naar event op 1 mei Via deze foto komt u bij onze agenda:Ook zo´n verwenavond?

Vraag de informatie aan! en geef bij info aan: "huidverzorging"

Naam:
E-mail:
info: